0

Vysokotlaký čistič Kränzle X - A17 TST

Nová generace studenovodních vysokotlakých čističů Kränzle X - A17 TST disponuje pracovním tlakem až 150 barů a průtokem vody 9 l/min. V základní výbavě naleznete 12 m vysokotlakou hadici na navíjecím bubnu a vysokotlakou pistoli M2001 s rychlospojkou a výměnnými nástavci se základní plochou tryskou a rotační keramickou bodovou tryskou. Tento stroj je vybaven systémem Total-Stop pro okamžité vypnutí elektromotoru. Je ideálním domácím pomocníkem pro všestranné použití.

Již se nevyrábí Kontaktovat prodejce
Výrobce: Kränzle Kränzle
Kód produktu: 496520
Záruka: 24 měsíců
/vysokotlaky-cistic-kranzle-x-a17-tst-e2657.htm
Popis

Nová generace studenovodních vysokotlakých čističů Kränzle pro rok 2019.

Pozoruhodná konstrukce nové řady X posunuje kombinaci designu a funkčnosti na novou úroveň! Kränzle X - A17 TST disponuje pracovním tlakem až 150 barů a průtokem vody 9 l/min. Nový design podvozku (šasi) má unikátní robustní konstrukci s velkými koly, která umožňuje snadný transport i v neschůdném terénu. 

Série X z továrny Kränzle obdržela pečeť vítěze testu vysokotlakých čističů pro rok 2020 v Německu (časopis ETM Test).

V základní výbavě naleznete odolnou 12 m vysokotlakou hadici s ocelovým opletem na navíjecím bubnu se sklopnou klikou. Dále pak vysokotlakou pistoli M2001 s nástavcem pro rychlospojky. Úložný prostor pro výměnné nástavce obsahuje základní plochou trysku a rotační keramickou bodovou trysku s inteligentním Quick-Click systémem rychlospojek pro bleskovou a jednoduchou výměnu nástavců (trysek) na pistoli. Tento stroj je vybaven systémem Total-Stop pro okamžité vypnutí elektromotoru, což vede k podstatnému zvýšení životnosti a k úspoře energie. Je ideálním domácím pomocníkem pro všestranné použití.

 

Klíčové vlastnosti výrobku:

  • Kränzle Quick-Click je systém rychlospojek (D10) pro rychlou a jednoduchou výměnu nástavců (trysek) na pistoli. Rychlovýměnný zásuvný systém D10.

  

 

  • Propracovaný úložný prostor pro výměnné trysky a příslušenství se nachází nad navíjecím bubnem s hadicí a je tak přímo po ruce. Úložný prostor pro výměnné nástavce obsahuje základní plochou trysku a rotační keramickou trysku již v základní výbavě!

 

  • Manometr a regulace tlaku umožňuje nastavit provozní tlaky tak, aby vyhovovaly jakémukoli úkolu přesně podle konkrétních požadavků. Součástí vysokotlakého čisticího stroje je také manometr na výstupu z čerpadla pro měření aktuálního tlaku vody.

 

  • Systém Total-Stop pro okamžité zastavení, zlepšuje životnost těsnění a snižuje spotřebu energie. Vysokotlaké čističe bez systému Total-Stop přístroj přepnou po zavření pistole do obtokového režimu se sníženým tlakem. Voda bude v oběhu čerpána zbytkovým tlakem cca 10 barů. Modely se systémem Total-Stop v tomto případě vypnou motor. Vysokotlaké čerpadlo a pohon se odlehčí, což vede k podstatnému zvýšení životnosti stroje a k úspoře energie.

 

  • Moderní design a kompaktní provedení šasi s velkými koly Vám umožňuje snadný transport i v neschůdném terénu a zajišťuje tak vysokou stabilitu při provozu. Malé překážky nebo schody je tak možné překonávat bez větších problémů. Skladování stroje nezabere příliš mnoho místa i díky praktickému uložení jednotlivého příslušenství přímo na stroji (prostor na pistoli, trysky).

 

  • Snadná manipulace s příslušenstvím! Součástí vysokotlakého čisticího stroje je  integrovaný buben se sklopnou klikou pro snadné namotání odolné 12 m vysokotlaké hadice s ocelovým opletem. Připojení do elektrické sítě (230 V) zajišťuje 5 m napájecí kabel, který má také na stroji své místo pro namotání.

 

Tip: Každý metr vysokotlaké hadice navíc Vám výrazně rozšiřuje pracovní prostor bez nutnosti neustále přesouvat Váš vysokotlaký čisticí přístroj po pracovní ploše. Zvolíte-li namísto 10-ti metrové hadice hadici 15-ti metrovou, získáte 2,25 krát více akční pracovní plochy bez nutnosti vysokotlaký čistič se všemi přípojkami přemísťovat. Podívejte se na obrázek srovnání dosahu 10-ti, 15-ti, 20-ti a 30-ti metrové hadice. Pracovní plocha s jen o pár metrů delší hadicí je více než dvojnásobně větší! Dlouhodobě tak ušetříte náklady spojené s časem čištění a obsluze vytvoříte lepší pracovní podmínky k provedení požadovaných prací. Další srovnání dosahu hadic nabízí malá tabulka pod obrázkem:

Porovnání pracovní plochy u vysokotlakého čističe s 10 m, 15 m, 20 m a 30 m vysokotlakou hadicí: 

(pro větší zobrazení klikněte na obrázek)

Základní příslušenství v ceně stroje:

  • 1x vysokotlaká pistole Kränzle M 2001 s rychloupínací koncovkou D10 (obj.č.: 12487)
  • 1x 12 m vysokotlaká hadice Kränzle s ocelovým opletem (obj. č.: 49116)
  • 1x integrovaný navíjecí hadicový buben Kränzle se sklopnou klikou
  • 1x základní nožová plochá tryska Kränzle s rychlospojkou D10 (obj.č.: 130100-M20033)
  • 1x rotační bodová keramická tryska Kränzle s rychlospojkou D10 (obj.č.: 42404-033)
  • systém Total-Stop - stroj se zastaví po zavření vysokotlaké pistole a opětovně se spustí při jejím otevření

 

Oblast použití:

Kränzle X A-17 TST je speciálně koncipován pro soukromé použití kolem domu a na zahradě.

Inovace na všech úrovních - vysoká výsledná kvalita!

Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím motorem strategie inovací společnosti Kränzle. Zkušení pracovníci denně pracují na nových řešeních, která přinášejí uživatelům na celém světě výhody spojené s výkonem při čištění, bezpečností, spolehlivostí a manipulací.

Rozhodnutím se pro značku Kränzle znamená získat vždy moderní promyšlený vysokotlaký čisticí přístroj s technickými přednostmi, které jsou ve všech ohledech naprosto přesvědčivé.

Řada těchto technických detailů jsou inovace, které pocházejí z konstrukčních a výrobních podniků Kränzle v Illertissenu (Bavorsko).

 

Široká nabídka příslušenství:

Máte před sebou velké čištění. Je jedno, zda se jedná o střešní okapy plné listí, příjezdy zarostlé mechem nebo zablácené pneumatiky, pro každý požadavek vám nabízíme vhodné řešení.

Díky programu příslušenství Light-Line Kränzle budete perfektně vybaveni pro všechny požadavky, a také tím rozšíříte oblast nasazení svého vysokotlakého čističe.

Program příslušenství Light-Line je koncipován speciálně pro soukromé použití a zjednoduší práci při čištění. Tím se z řady X stává skutečný funkční multitalent.

Neváhejte a objednejte si nový vysokotlaký čistič Kränzle X A-17 ještě dnes!

Tip: Vybírejte z široké nabídky příslušenství, například: rotační mycí kartáč, čistič ploch UFO light, pěnový injektor nebo kanalizační hadice. (naleznete v příslušenství)

 

Proč právě Kränzle? Přístroje Kränzle nabízejí několik rozhodujících technických předností:

Kränzle přístroje jsou prvotřídní. Vyznačují se vysokou kvalitou výrobku, moderním vzhledem, ušlechtilými materiály, extrémně dlouhou životností a hospodárností.

 

Pro vysokotlaké čističe Kränzle hovoří také ekologické aspekty. Šetří vodu a elektrickou energii a to při maximálním pracovním tlaku a vysokém čisticím účinku, který je zajištěn optimálním poměrem tlaku a průtočným množstvím vody.

 

Keramikou potažený plunžr z ušlechtilé oceli (píst)

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny plunžry z ušlechtilé oceli, které jsou potaženy keramikou. Pozitivní vlastnosti plunžru z ušlechtilé oceli (dobrá tepelná vodivost) se spojují s pozitivními vlastnostmi keramické vrstvy (povrch s extrémně malým opotřebováním). Toto velmi výrazně zvyšuje životnost přístrojů.

 

Zabezpečení proti běhu na sucho a systém zpětného vedení netěsností

Všechny vysokotlaké čisticí přístroje jsou vybaveny tkaninovou manžetou a teflonovo-grafitovým kroužkem plunžru. Vynikající kluzné vlastnosti teflon-grafitu snižují odpor tření a tím i teploty v přístroji. Proto mohou přístoje kratší dobu běžet bez vody, aniž by došlo k poškození = bezpečný chod na sucho. Vodní polštář mezi těsnicími systémy plunžrů zabrání tomu, aby se nasávaný vzduch mohl dostat k těsnění čerpadla. Tím se výrazně zvyšuje životnost plunžrů a čerpadla.

 

Hlava čerpadla ze speciální mosazi

Hlava čerpadla od firmy Kränzle v Německu je vyráběna z kované speciální mosazi a zaručuje velmi dlouhou životnost.

 

Plynulá regulace tlaku a množství vody

U všech vysokotlakých čisticích přístrojů (kromě K 1050 P, TS a TST) je možné nastavit pracovní tlak a současně s tím i množství vody přesně podle konkrétních požadavků.​

 

Bez přítomnosti koroze a s dlouhou životností

U našich výrobků se nesmějí vyskytnout poruchy činnosti vzniklé korozí. Komponenty čerpadla a bezpečnostních zařízení, které přivádějí vodu, jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli nebo speciální mosazi.

 

Navíjecí bubny na vysokotlaké hadice

Provedení strojů s hadicovými bubny nabízí maximální funkčnost a zabraňuje nebezpečí zakopnutí o rozvinuté vysokotlaké hadice.

 

Princip uspořádání

Prostor na vysokotlaké pistole, nástavce, rotační trysky, ploché trysky a navíječe elektrických kabelů zajišťují optimální pracovní podmínky a rychlý přístup k příslušenství.

 

Průchodnost terénem a stabilita

Extrémně stabilní a robustní podvozek umožňuje snadnou přepravu i na nerovných terénech a při použití zajistí vysokou stabilitu. Díky velkým kolečkům lze bez problémů překonávat malé překážky.

 

PARTNER SPECIALIZOVANÝCH OBCHODŮ:

Výrobky značky Kränzle získáte exkluzivně pouze ve specializovaných obchodech. Má to svůj dobrý důvod. Ti, kteří kladou vysoké požadavky na kvalitu a funkčnost svých strojů očekávají také profesionální servis. A ten získají jedině u speciálně vyškolených a autorizovaných specializovaných prodejců výrobků Kränzle. Na aktuální prodejce a servisní místa v ČR se prosím dotazujte na našich telefonních číslech. Rádi Vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího řešení přímo pro Vás na míru!

Parametry
Druh oleje 15 W 40
První výměna oleje po 50 provozních hodinách nebo po 1 roce
Další výměna oleje po 250 provozních hodinách nebo po 1 roce
Délka hadice 12 m
Délka přívodního kabelu 5 m (16 A zásuvka)
Elektrické připojení 230 V; 50 Hz; 12,8 A
Hlučnost 88 dB
Hmotnost 31 kg
Max. teplota vstupní vody 60 °C
Množství vody 9 l/min
Navíjecí buben ANO
Otáčky motoru 2800 ot/min
Pracovní tlak (regulovatelný) 30-150 bar
Příkon 2,95 kW
Přípustný přetlak 170 bar
Přisávání čistícího prostředku NE
Rozměry (d x š x v) (mm) 470 x 360 x 875
Spotřeba vody max. 540 l/h
Velikost trysky 033
Výkon 2,2 kW
Vysokotlaká hadice z ocelové tkaniny ANO - integrovaná v bubnu - 12 m
Zařízení Total-Stop ANO
Alternativní (3)
Příslušenství (19)
Kränzle nástavec se základní plochou tryskou 033 a rychloupínacím trnem D10 pro X A15, A17, 105 mm

Kränzle nástavec se základní plochou tryskou 033 a rychloupínacím trnem D10 pro X A15, A17, 105 mm

Kränzle základní plochá tryska D25033, bez regulace o celkové délce 105 mm, s rychlovýměnným trnem D10 pro X - A15 a X - A17.

130100-M2.. Do 2 týdnů

1 068,- vč. DPH
Koupit
Kränzle nástavec s rotační keramickou bodovou tryskou 033, s trnem D10 pro X A15, A17, 110 mm

Kränzle nástavec s rotační keramickou bodovou tryskou 033, s trnem D10 pro X A15, A17, 110 mm

Kränzle rotační keramická bodová tryska 033, bez regulace o celkové délce 110 mm, s rychloupínacím bajonetem D10 pro Kränzle X-A15, X-A17. Velikost tr...

42404-033 Skladem

1 771,- vč. DPH
Koupit
Kränzle nerezový prodlužovací nástavec light s rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050, 400 mm

Kränzle nerezový prodlužovací nástavec light s rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050, 400 mm

Nerezové prodloužení Kränzle pro prodloužení trysek a nástavců pro modelovou řadu Kränzle K 1050 P, K 1050 TS, K 1050 TST a X A15, X A17. Rychlovýměnn...

12870 Skladem

1 480,- vč. DPH
Koupit
Kränzle vysokotlaká pistole M2001 s prodloužením 700 mm (rychlospojka D10) pro X A15,A17

Kränzle vysokotlaká pistole M2001 s prodloužením 700 mm (rychlospojka D10) pro X A15,A17

Vysokotlaká pistole Kränzle M2001 s prodloužením a násuvnou rychlospojkou D10 pro vysokotlaký čisticí stroj Kränzle X - A15 a A17 pro rychloupínací tr...

12487 na dotaz

2 770,- vč. DPH
Koupit
Kränzle vysokotlaká pistole M2001 s prodloužením 500 mm (rychlospojka D10) pro K 1050

Kränzle vysokotlaká pistole M2001 s prodloužením 500 mm (rychlospojka D10) pro K 1050

Vysokotlaká pistole Kränzle M2001 s rychloupínacím systémem pro vysokotlaký čisticí stroj Kränzle K 1050 P, K 1050 TS a K 1050 TST - rychloupínací trn...

12475 Skladem

2 591,- vč. DPH
Koupit
Kränzle vysokotlaká hadice do bubnu 12m, DN6, 210 bar, 155°C, otočný člen x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká hadice do bubnu 12m, DN6, 210 bar, 155°C, otočný člen x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká hadice s ocelovým opletem 12m, DN6, 210 bar, 155°C, Vstup: otočný člen pro buben s vnitřním závitem. Výstup: M22 x 1,5 vnitřní. Ur...

49116 Skladem

3 275,- vč. DPH
Koupit
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN6, 210 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 10m, DN6, 210 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN6 s vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 10 m. Vstup: M22 x 1,5 vnitřní. Výstup: M22 x 1,5 vn...

43416 Skladem

2 606,- vč. DPH
Koupit
Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN6, 210 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Kränzle vysokotlaká prodlužovací hadice 20m, DN6, 210 bar, 155°C, M22x1,5 x M22x1,5

Základní prodlužovací vysokotlaká hadice Kränzle DN6 s vložkou s ocelovým opletem o celkové délce 20 m. Vstup: M22 x 1,5 vnitřní. Výstup: M22 x 1,5 vn...

434161 Skladem

3 843,- vč. DPH
Koupit
Pěnovací injektor LS3 s 1l nádobou (1/4" vnitřní)

Pěnovací injektor LS3 s 1l nádobou (1/4" vnitřní)

Kvalitní a osvědčený pěnovací injektor LS3 s dávkovačem a nádobou pro bezdotykové mytí aktivní pěnou. Max. pracovní tlak 180 barů. Max. teplota přivád...

540500 Skladem

2 030,- vč. DPH
Koupit
Kränzle pěnový injektor light s 1l nádobou a rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050 a X A15, A17

Kränzle pěnový injektor light s 1l nádobou a rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050 a X A15, A17

Nejnovější pěnovací injektor, s rychlovýměnným trnem D10 pro modelovou řadu Kränzle K 1050 P, K 1050 TS a K 1050 TST a X - 15 TST, X - A17 TST přináší...

135302 Skladem

2 058,- vč. DPH
Koupit
Kränzle rotační čistič ploch UFO light s nerezovým prodloužením a rychloupínacím trnem D10 pro K 1050 a X - A15, A17

Kränzle rotační čistič ploch UFO light s nerezovým prodloužením a rychloupínacím trnem D10 pro K 1050 a X - A15, A17

Kränzle rotační čistič ploch pro modelovou řadu Kränzle K 1050 P, TS a TS T a X - A15, A17. Rotační čistič ploch Kränzle UFO light je určen k snadnému...

41870 Skladem

2 173,- vč. DPH
Koupit
Kränzle rotační mycí kartáč s nerezovým prodloužením (rychloupínací trn D10 pro K 1050 a X - A15, A17)

Kränzle rotační mycí kartáč s nerezovým prodloužením (rychloupínací trn D10 pro K 1050 a X - A15, A17)

Rotační mycí kartáč Kränzle pro modelovou řadu Kränzle K 1050 P, TS a TS T a X - A15, A17

12800 Skladem

1 814,- vč. DPH
Koupit
Kränzle hadice na čištění potrubí s rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050 a X A15,X A17

Kränzle hadice na čištění potrubí s rychlovýměnným trnem D10 pro K 1050 a X A15,X A17

Kränzle hadice na čištění potrubí, tzv. krtek pro modelovou řadu Kränzle K 1050 P, K 1050 TS a K 1050 TST a X - A15, X - A17. Součástí kanalizační had...

12850 Skladem

1 942,- vč. DPH
Koupit
Kränzle předřadný vodní filtr kužel

Kränzle předřadný vodní filtr kužel

Náhradní předřadný nízkotlaký základní filtr, určený pro ochranu vysokotlakého čerpadla před hrubými nečistotami ve vstupní vodě. Připojení: rychlospo...

13311 Skladem

177,- vč. DPH
Koupit
Kränzle rychlospojkový trn D10 x M 12 x 1 vnitřní závit pro K 1050 a X - A15, A17

Kränzle rychlospojkový trn D10 x M 12 x 1 vnitřní závit pro K 1050 a X - A15, A17

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D10 x M 12 x 1 vnitřní závit. Vhodný pro modely K 1050 a X - A15, A17.

13440 Skladem

426,- vč. DPH
Koupit
Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/8 vnitřní závit pro K 1050 a X - A15, A17

Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/8 vnitřní závit pro K 1050 a X - A15, A17

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/8" vnitřní závit. Vhodný pro modely K 1050 a X - A15, A17.

13444 Do 2 týdnů

426,- vč. DPH
Koupit
Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/4 vnější závit pro K 1050 a X - A15, A17

Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/4 vnější závit pro K 1050 a X - A15, A17

Redukce Kränzle rychlospojkový trn D10 x R 1/4" vnější závit.

13443 Skladem

425,- vč. DPH
Koupit
Kränzle ochrana před rozstřikem

Kränzle ochrana před rozstřikem

Novinkou od výrobce Kränzle pro rok 2019 je také ochranný kryt z odolného plastu, se štětinami. Chrání proti postříkání, použitelný na všechny trysky ...

132600 Skladem

1 584,- vč. DPH
Koupit
Kränzle univerzální nástěnný držák na příslušenství - Butler

Kränzle univerzální nástěnný držák na příslušenství - Butler

Praktický nástěnný držák na příslušenství pro vysokotlaké stroje. Držák je vyroben z odolného plastu. Dodáván se spojovacím materiálem. Pro prostorově...

41262 Do 2 týdnů

1 888,- vč. DPH
Koupit
Přílohy (4)
Kränzle_X_A15_A17_navod_CZ Návod k obsluze pro vysokotlaký čisticí stroj Kränzle X A-15 a X A-17. Český jazyk.
Kränzle_X_A15_A17_rozkres Rozkres stroje a seznam náhradních dílu včetně obj. kódů pro vysokotlaký čisticí stroj Kränzle X A15, X A17.
Kränzle katalog od 2019 Celkový katalog profesionální čistící techniky Kränzle platný od roku 2019. 92 stran.
Produktový leták Kränzle dům a zahrada - K 1050, X-A15, X-A17, Colly 800 Představení modelů Kränzle pro soukromé využití - dům a zahrada pro rok 2020. 7 stránek.
/product-action/increment-product-view-count?productId=2657
chemfuture.cz
Kvalita zboží
Doba dodání 2 dny
Kvalita komunikace
Přehlednost obchodu
96 %
našich zákazníků bylo spokojeno s nákupem na www.chemfuture.cz
61 hodnocení