Rotační čistič ploch FL-AER 200

Profesionální rotační čistič v nerezovém provedení , určený pro čištění ploch vysokotlakým proudem vody. Max. tlak: 275 bar, pracovní šíře: 200 mm.

Cena za 1 ks s DPH 30 540,-
Cena za 1 ks bez DPH: 25 240,-
Doprava zdarma Dárek
Do 2 týdnů
Expediční doba: dva týdny
Výrobce: Mosmatic Mosmatic
Kód produktu: 78.240
Záruka: 24 měsíců
/rotacni-cistic-ploch-fl-aer-200-e1247.htm
Popis

Učinné čištění povrchů bez odstřikující vody!

Profesionální rotační čistič v nerezovém provedení s prodloužením, odsáváním a kolečkama, určený pro čištění ploch proudem vody za pomoci vysokotlakého čisticího přístroje. Max. tlak vody: 275 barů, pracovní šíře: Ø 200 mm. 

Malý lehký a kompaktní design je ideální pro menší a těžko přístupné oblasti uvnitř i venku! Tento lehký multifunkční čistič ploch je vhodný k čištění jakéhokoli rovného povrchu.

S tímto multifunkčním čističem jste vybaveni pro každou "čistící akci". Použitelný vertikálně i horizontálně. Vhodný na rovné pevné podlažní plochy jako např.: dlážděné chodníky, pobřežní můstky, terasy, vydlážděné plochy, kamenné plochy, betonové, kovové a dřevěné povrchy. Použitelný i na svislé plochy jako např.: zdi z pálené cihly, fasády, stěny, ploty, brány, vrata, psí boudy, okení rámy nebo i stěny lodí apod... 

Průmyslové provedení zaručuje dlouhou životnost! Tato série obsahuje vyztužený nerezový kryt a speciálně navržený vzpěrný rotační kloub, který zaručuje dlouhou životnost.

 

Ramena rotoru

Kvalitní zpracování a materiál!

Ramena rotoru z ušlechtilé nerezové oceli odolají vysokým tlakům až do 275 barů a teplotám do 120 °C. Ramena jsou svařována precizně a s důrazem na vyvážení.

 

Vzpěrný rotační kloub

Poprvé na trhu je k dostání nově vyvinutý KDYF vzpěrný rotační kloub!

Rotační kloub je nejvíce vhodný k úklidu šikmých ploch a  svislých stěn díky svým otáčkám. Vzpěrný moment rotačního kloubu je nastavitelný a umožňuje proto úklid bez únavy. Rotační kloub, vyvinutý společností Mosmatic se již mnohokrát v provozu osvědčil!

 

 

Otočný středový prvek

Švýcarská kvalita!

Vysokootáčkový nerezový střed vybavený samomazacími nerezovými ložisky pro zvýšení kvality a životnosti. Dvojitý systém karbidového těsnění zaručuje dlouhotrvající provoz pod stálým vytížením.

 

 

Kartáč a kolečka

Pro jednodušší manipulaci!

Kolečka jsou stavěné na velkou zátěž. Mají vlastní montážní konzoly a zajišťují snadné manévrování i ve stísněných prostorech.
 
Štětiny ve spodní části jsou vhodné k vnějšímu použití jako např. na beton, pálenou cihlu, vápencové zdivo a povrchy ze dřeva.

 

Recyklace

Systém obnovy!

Ochrana životního prostředí je dnes důležitější než kdy jindy! Tento rotační čistič ploch má tělo s dvojitou stěnou pro optimalizaci sacího výkonu. Zbytková voda a zbytky  nečistot lze efektivně odsát. Vodu pak můžete regenerovat, nečistoty recyklovat a znovu použít!

(pro větší zobrazení klikněte na obrázek)

 

Tip: Rotační čističe ploch od výrobce Mosmatic jsou k dispozici v několika velikostech (Ø 200, 300, 410, 520, 750 mm) a provedení podle vašich potřeb (s prodloužením, bez prodloužení, se štětinami nebo s plastovým kruhem, s odsáváním nebo bez). Vybírejte z široké nabídky rotačních čističů na našich webových stránkách Kränzle.cz.

Parametry
Hmotnost 4,2 kg
Maximální teplota 120 °C
Maximální tlak 275 bar
Nerezový kryt 200 mm
Velikost trysek na rotačních ramenech 2 x 1503
Alternativní (17)
/product-action/increment-product-view-count?productId=1247

Značky

Odběr novinek

chemfuture.cz
Kvalita zboží
Doba dodání 2 dny
Kvalita komunikace
Přehlednost obchodu
96 %
našich zákazníků bylo spokojeno s nákupem na www.chemfuture.cz
61 hodnocení