Podlahový mycí stroj Columbus ARA 100 BM 200 s příslušenstvím

Zcela nový, profesionální, robustní, bateriový, podlahový mycí stroj pro sedící obsluhu. Má oddělené nádrže s dostatečnou kapacitou na čistou vodu (200l) a na špinavou vodu (220l). S pracovní šíří 1020 mm zvládne až 9000 m²/h. Nastavitelný přítlak kartáčů, rovnoměrné nanášení čistícího prostředku a snadná obsluha! Komplet připravený rovnou do akce! Včetně čisticích kartáčů, stírací lišty, 320 Ah baterie, externího nabíječe a čisticího prostředku!

Cena za 1 ks s DPH 894 148,-
Cena za 1 ks bez DPH: 738 965,-
Doprava zdarma Dárek
3 - 4 týdny
Expediční doba: týden
Výrobce: Columbus Columbus
Kód produktu: 12008110
Záruka: 24 měsíců
/podlahovy-myci-stroj-columbus-ara-100-bm-200-s-prislusenstvim-e3042.htm
Popis

Robustní bateriový podlahový mycí stroj pro sedící obsluhu s kotoučovými kartáči

Vysoce kvalitní mycí stroj od renomovaného německého výrobce Columbus. S výkonným motorem, trakcí dopředu i dozadu, s objemem nádrží přes 200 litrů, dvěma kotoučovými kartáči, extrémně dlouhou výdrží baterie, vysokým teoretickým pokrytím (až 9000 m²/h). Je ideální volbou při výběru výkonného stroje pro velké plochy. Dokonale přizpůsobený jakékoli aplikaci, ať už v průmyslu, parkovacích garážích, logistice, obchodních centrech nebo společných prostorech. K dispozici také s válcovými kartáči (ARA 100 | BM 200 W)

Díky své jedinečné kombinaci vysoce robustní konstrukce, vynikajícího uživatelského komfortu a nízkých celkových nákladů, je Columbus ARA 100 ideální řešení pro čištění velkých ploch a je připraven na velké zatížení!

Maximální výkon pro mnoho oblastí:

Columbus ARA 100 se může pochlubit silným motorem, extrémně dlouhou výdrží baterie, vysokým teoretickým výkonem a neuvěřitelnou schopností stoupat až na 20 procentním sklonu díky nadstandardnímu pohonu všech kol, ARA 100 je jedinou volbou při výběru výkonného stroje pro velké plochy. K dispozici v provedení s kotoučovými kartáči nebo válcovými kartáči. Může být vybaven širokou škálou příslušenství tak, aby byl dokonale přizpůsoben jakékoli čisticí akci.

  • Vysoká produktivita s nízkými celkovými náklady.
  • Vysoká provozní rychlost, dlouhá životnost, možnost elektronického dávkování chemikálií a mnoho dalšího.
  • Design nenáročný na údržbu, robustní konstrukce, extrémně odolný.
  • Vyrobený v Německu, vyrobený tak, aby vydržel - výjimečně udržitelný a nákladově efektivní.

!!! Dodáváno včetně stírací lišty, kotoučových kartáčů, baterie, nabíječe a čisticího prostředku !!!

 

Hlavní výhody modelové řady ARA 100 BM 200 a prvky v základní výbavě:

Stříkací pistole

Integrovaná pistole s vodou se perfektně hodí pro čištění a oplach sběrné nádrže na nečistoty a dalších částí, které je nutno očistit.

 

 

 

 

Bezpečnostní sada a tichý provoz

Pro maximální bezpečnost během provozu je zde k distpozici rotující maják, který vizuálně upozorní vaše okolí, že se blížíte! Stroj je tichý (62 dB) a lze jej proto použít i pro úklid v pracovní době např. v oblastech kanceláří, zasedacích místností atd. 

 

 

Pohodlné sedadlo

Individuálně nastavitelné, polohovatelné, ergonomicky tvarované, zahrnuje područku pro maximální pohodlí při dlouhých čisticích úkonech.

 

 

 

Perforovaný kontejner na nečistoty

Nádoba z nerezové oceli, ve které se zachycují hrubé nečistoty může být snadno zcela vyjmuta, bez nutnosti použít nářadí, pro dokonalé očištění.

 

 

 

Rychlospojkový konektor

Díky rychlospojce naplňíte nádrž na čisticí roztok snadno, rychle a čistě!

 

 

 

 

Ochrana před nárazem vzadu

Vysoce odolná ochranná lišta z nerezové oceli pro zadní část stroje.

 

 

 

 

Přední LED světlo

Pro optimální viditelnost (a tedy i bezpečnost) během provozu stroje je zde integrován přední LED světlomet. 

 

 

 

Nabíjecí stanice a odkládací místo pro mobilní telefon

Dostatečně velká, pohodlná přihrádka s integrovaným nabíjecím kabelem s USB.

 

 

 

 

CMM Machine Manager a Columbus Mobile APP

Chytrý nástroj pro počítač a aplikace pro mobilní telefon je ideálním nástrojem pro každého, kdo si cení maximální transparentnosti nákladů a optimálního řízení zdrojů. Pomáhá Vám zaznamenávat, monitorovat, strukturovat a vyhodnocovat všechna relevantní data související se strojem, čímž je vaše zařízení cenově výhodnější a hospodárnější! Dostupný a ke stažení pro PC (nutná registrace ZDE), pro Android na GooglePlay (ZDE) nebo pro iOS (iPhone, iPad) na App-Store (ZDE). 

 

Vyrobeno v Německu

Kvalitní materiály, prvotřídní zpracování, dostupnost náhradních dílů a jednoduchý servis zaručují extrémně dlouhou životnost a snadnou údržbu Vašeho podlahového mycího stroje. Menší spotřeba materiálu s ohledem na ekologii - díky čistému inženýrství, cílenému použití recyklovatelných materiálů, inteligentním měřicím systémům, energeticky úsporným převodovkám s hladkým chodem - to jsou jen některé z parametrů, kterými neustále výrobce Columbus optimalizuje udržitelnost svých výrobků. Nejdůležitější však je a zůstává životnost podlahových mycích strojů Columbus! Tradice od roku 1926!

 

Ihned připraven do boje s nečistotou! Základní výbava a obsah dodávky:

  • 1x podlahový mycí stroj Columbus ARA 100 BM 200 (obj.č.: 12008110)
  • 2x Columbus kotoučový kartáč drhnoucí standard pro ARA 100, ø 530 mm (obj.č.: 21518431)
  • 1x sací stírací lišta 
  • 1x sada stíracích gum pro sací lištu standardní (obj.č.: 21518431)
  • 1x skládaná trakční baterie kyselinová v nosiči 36 V, 320 Ah, C5
  • 1x externí nabíječ, vysokofrekvenční 
  • 4x čisticí prostředek na podlahy Floorsan SUPER (koncentrát) 10 l / kg (obj.č.: 704035)

S tímto příslušenstvím je stroj ihned připraven do akce! Stačí jen vybalit, připravit k provozu, zkontrolovat dobití baterie a můžete začít čisticí práce, bez nutnosti cokoliv dokupovat! V případě zájmu je možné domluvit zaškolení obsluhy. Kontakty ZDE.

 

Volitelná nadstandardní příplatková výbava:

Nástroj pro ruční odsávání

Nadstandardně můžete vybavit váš podlahový mycí stroj o nástavec s hubicí pro dokonalé čištění v obtížných a špatně přístupných oblastech.

 

 

Pohon všech kol

Nadstandardně můžete vybavit váš podlahový mycí stroj pohonem všech kol. Což vám umožní stoupat ve sklonu až 20 procent!

 

 

Rotační boční kartáč

Nadstandardně můžete vybavit váš podlahový mycí stroj o kruhový rotační kartáč. Pro dokonalé čištění! Skvělé výsledky při vymetání nečistot blízko hran, překážek a podél zdí.

 

 

Automatické chemické dávkování

Nadstandardně můžete vybavit váš podlahový mycí stroj o chemické dávkování. Ekologické a šetrné k rozpočtu! Chemický dávkovač dodává přesně správný objem čistícího roztoku a chrání tak životní prostředí a Vaši peněženku!

 

 

Ochrana před nárazem vpředu

Nadstandardně můžete vybavit váš podlahový mycí stroj o vysoce odolnou ochrannou lištu z nerezové oceli na přední stranu úkliďáku. Zabraňuje poškození při kontaktu s překážkou vpředu. 

 

 

Široká nabídka příslušenství a volitelná nadstandardní výbava:

Tip: Vybírejte z široké nabídky příslušenství jako např.: různé typy drhnoucích kartáčů nebo unašeč padů, různé druhy padů dle  čištěného povrchu, náhradní gumové stírací lišty oleji odolné nebo třeba kvalitní a osvědčené prostředky na strojové čištění a mytí podlah od výrobce CHEMFUTURE jako např.: FLOORSAN pro, FLOORSAN super, FLOORSAN forte nebo FLOORSAN extra. (naleznete v příslušenství)

Tip: Volitelnou nadstandardní výbavu je možno přiobjednat po domluvě s naším personálem! Požadavky pište do poznámky k objednávce nebo oslovte naše obchodní zástupce osobně, telefonicky nebo emailem. Rádi Vám poradíme s výběrem toho nejlepšího řešení přímo pro Vás - na míru a poskytneme veškeré dostupné informace! Kontakty ZDE.

 

Chemie vhodná na mytí podlah, určená do podlahových mycích strojů:

FLOORSAN extra (koncentrát): je méně pěnivý, alkalický čistící prostředek, určený zejména do podlahových mycích strojů pro všestranné použití. Pro svou zesílenou účinnost je vhodný k mytí i silně znečistěných podlah a povrchů. Kombinace anorganických rozpouštedel a tenzidu umožňuje čištění ruzných druhů podlah a povrchů. Vhodný i k ručnímu čištení.

FLOORSAN forte (koncentrát): je méně pěnivý, alkalický čistící prostředek, určený zejména do podlahových mycích strojů a extraktorů. Pro svou zesílenou účinnost je vhodný k mytí silně znečistěných podlah a povrchů interiérů a exteriérů. Rychlý a překvapivý účinek při aplikaci. Vzhledem k silné odmaštovací schopnosti je určen k čištení podlah v autodílnách, výrobních provozech a všude tam, kde je na podlaze vrstva oleje, šmíru a emulze.

FLOORSAN pro (koncentrát): je méně pěnivý, alkalický čistící prostředek, určený zejména do podlahových mycích strojů. Je vhodný pro všeobecné mytí podlah a povrchů, jako jsou např. linolea, dlaždice, lité podlahy apod. Funguje na bázi anorganických rozpouštědel, určený k čištění podlah v čekárnách, chodbách, výrobních halách a obchodech.

FLOORSAN super (koncentrát): je méně pěnivý, alkalický čistící prostředek, určený zejména do podlahových mycích strojů s dezinfekčním a fungicidním účinkem. Pro svou zesílenou účinnost je vhodný k mytí silně znečistěných podlah a povrchů. Rychlý a překvapivý účinek při aplikaci. Je vhodný pro čištění podlah s velmi silnou vrstvou mastnoty a šmíru ve výrobních halách, dílnách a potravinářských provozech. Vhodný i k ručnímu čištění.

Doporučené ředění : Pro čištění běžně znečistěných povrchů se dávkuje 5 – 20 ml přípravku na 1 l vody. Při hodně znečištěném povrchu lze dávkování mírně zvýšit. V případě potřeby Vám rádi poradíme! Kontakty ZDE.

Parametry
Baterie (blok) skládaná trakční baterie kyselinová v nosiči 36 V, 320 Ah, C5
Doba provozu až 8 hodin na jedno nabití
Hladina hluku 62 dB (A)
Jmenovité napětí 36 V
Jmenovitý výkon 1400 W - trakce
Kapacita nádrže na čistou vodu 200 l
Kapacita nádrže na špinavou vodu 220 l
Max. kapacita baterií 320 Ah kyselinová, 285 Ah gelová
Otáčky kartáče 180 ot/min
Plošný teoretický výkon 9000 m²/h
Počet baterií 1
Počet kartáčů 2 - kotoučové
Podtlak sání 200 mbar
Pracovní šíře 1020 mm
Prázdná hmotnost 465 kg
Přítlak kartáčů min./max. 100 kg
Provozní hmotnost cca. 1140 kg (s baterií a plnou nádrží)
Průtok vzduchu 30 l/s
Rozměry 1990 x 1120 x 1455 mm
Rychlost pojezdu max. 9 km/h
Šíře sací lišty 1200 mm
Příslušenství (7)
FLOORSAN forte (10 kg)

FLOORSAN forte (10 kg)

Profesionální nepěnivý alkalický prostředek do podlahových mycích strojů se zesílenou účinností pro mytí podlah, interiérů a exteriérů. Vhodný i pro a...

704055 Skladem

675,- vč. DPH
Koupit
FLOORSAN super (10 kg)

FLOORSAN super (10 kg)

Profesionální méně pěnivý alkalický prostředek do podlahových mycích strojů, rychlá a překvapivá účinnost. S desinfekčním a fungicidním účinkem.

704035 Skladem

976,- vč. DPH
Koupit
FLOORSAN pro (10 kg)

FLOORSAN pro (10 kg)

Profesionální méně pěnivý alkalický prostředek do podlahových mycích strojů, určený k čištění podlah v čekárnách, chodbách, výrobních halách a obchode...

704025 Skladem

685,- vč. DPH
Koupit
FLOORSAN extra (10 kg)

FLOORSAN extra (10 kg)

Profesionální méně pěnivý alkalický prostředek do podlahových mycích strojů, zesílená účinnost.

704015 Skladem

772,- vč. DPH
Koupit
Columbus unašeč padu 530 mm pro RA 55 B-BM 20-40 a ARA 100 BM 200

Columbus unašeč padu 530 mm pro RA 55 B-BM 20-40 a ARA 100 BM 200

Unašeč padu pro podlahový mycí stroj Columbus RA 55 B 20, B 40 a ARA 100 BM 200. Upínací středový plast. kroužek se závitem je součástí unašeče! Není ...

21518531 Skladem

6 440,- vč. DPH
Koupit
Columbus upínací středový kroužek se závitem pro RA 43-66, ARA 66-100 B, BM 20-100

Columbus upínací středový kroužek se závitem pro RA 43-66, ARA 66-100 B, BM 20-100

Upínací středový kroužek se závitem pro upevnění padu na podlahový mycí stroj Columbus RA 43-66, ARA 66-100 B, BM 20-100. Unašeč padu není součástí. J...

21072700 Skladem

517,- vč. DPH
Koupit
Columbus sada stíracích gum pro ARA 80-100 BM 150-200

Columbus sada stíracích gum pro ARA 80-100 BM 150-200

Sada stíracích gum. Přední a zadní guma sací lišty podlahového mycího stroje Columbus.

20645831 Skladem

2 581,- vč. DPH
Koupit
Přílohy (2)
ARA_100_BM_200_W_udrzba_stroje Návod na údržbu v krocích pro podlahový mycí stroj Columbus ARA 100 BM 200 a ARA 100 BM 200 W. 1 stránka k tisku - ideální pro obsluhu stroje!
Katalogový_list_Columbus_ARA_100_BM_200_W Katalogový list Columbus ARA 100 BM 200 a ARA 100 BM 200 W. Popis, specifikace, výhody, parametry, volitelná výbava. 6 stran v anglickém jazyce
/product-action/increment-product-view-count?productId=3042
chemfuture.cz
Kvalita zboží
Doba dodání 2 dny
Kvalita komunikace
Přehlednost obchodu
96 %
našich zákazníků bylo spokojeno s nákupem na www.chemfuture.cz
61 hodnocení